Zoals je al waarschijnlijk hebt gezien, De NNR is jarig. op 26 Januari 2012 heeft de NNR de Noob Paper opgevolgd. Met geluk mogen we zeggen,
dat de NNR er nogsteeds is. Gefeliciteerd!

De NNR is Jarig.

Voor wie het nu nog niet weet. De Noob News Report is Jarig. Dit één jarig bestaan is er niet zomaar gekomen, daarom moet ik de volgende personen bedanken. Reporter en Eventmanager Quizz. Hij zorgt er iedere zondag dat de NNR getypt is en dat die optijd te lezen is. Maarten de Hoteleigenaar, Hij zorgt er immers voor dat de Noob News Report iedere zondag te lezen is. En de Noobs wil ik ook bedanken, omdat zij iedere keer de NNR lezen en ook vollop inzenden voor NhReport. als aller laatste en zeker niet de minste wil ik NhReport bedanken, zei zorgen al een jaar lang dat er iedere zondag Filmpjes klaar zijn die in de NNR kunnen. Bedankt allemaal!

NhReport & De Eventen.

Natuurlijk zonder NhReport zou de Noob News Report niet zo groot zijn geworden. Met heel veel collums, Eventen en van alles wat NhReport heeft gemaakt. Hieronder zie je weer de filmpjes van NhReport, en de bekendmaken van het geheime Collum.

De Kvdw is er weer, met het Thema Culbhuis zijn jullie deze week aan de slag geweest, er kon er slecht 1 winnen maar wie is de winnaar?

Kook-Rellen met Quizz is er deze week ook weer eens. Nu leer je hoe je Nonnevotten kunt maken!

En dan, Het geheime collum zal vanaf nu de naam dragen van The Music Video! De Music Video's van NhReport krijgen hun eige collum. nu staat er nog niets in maar dat zal snel gaan komen!

Laptopplopje had deze collum goed geraden, zijn prijs is om een keer te schitteren in een van de Music Video's. Jullie zullen hem snel zien!

De Volgende Week.

Op dinsdag en Donderdag zullen weer eventen gaan plaatsvinden en zoals iedere dinsdag ook weer het Safety House. Het event van Dinsdag zal gewoon in dit hotel plaatsvinden. Het Event van donderdag zal in de Beta worden gehouden. dit zal vanaf vandaag vaker gaan gebeuren. Het Safety House is ook geopend in de Beta daar zal volgende week meer informatie over komen.

In De Volgende NNR.

Dress Like a Star en het Staff Interview staan voor volgende week op het programma. Ook zal NhReport Noobhotel Beta intrekken om te kijken wat je er nu al kunt doen. Er zal weer genoeg te lezen zijn. Tot de volgende NNR!

Veel Plezier, Quizz.